LOADING

Type to search

Tessin – Projektet slutförs inte pågrund av finansiella problem

Share

Häromdagen skrev jag ett inlägg om att jag var påväg att investera i mitt första fatighetsprojekt via Tessin.se.
Idag fick jag tyvärr ett mail angående projektet som såg ut såhär:

 

Tråkigt att min första investering stängs ner, men givetvis mycket bra att Tessin tar ansvar och avbryter förhandlingarna med bolag som inte är seriösa eller ekonomiskt stabila.
Nu gäller det att hålla sig uppdaterad inför kommande projekt eftersom de alltid blir fullt reserverade första dagen de släpps.
Vill du också ha en chans att hinna reservera andelar i framtida projekt så rekommenderar jag att registrera dig till Tessins nyhetsbrev! (Givetvis kostnadsfritt)

Jag fortsätter att uppdatera er läsare som är intresserade av min löpande Tessin-recension via min “Tessin-portfölj” så fort något nytt dyker upp!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

4 Comments

 1. Doh februari 8, 2017

  Hej!

  Hur ser din research ut ang. de finansiella förutsättningarna i bolaget du skulle investera i?

  Tycker inte du att det är alarmerande att den finansiella ställningen uppdagades så sent? De borde väl ha gjort kontrollen innan projektet lades ut.

  Mvh

  Svara
  1. västkustinvesteraren februari 8, 2017

   Jag håller med om att det är oroväckande. Men de skriver även att “ny information gällande bolagets finansiella ställning”. Jag tolkade det som att bolaget/ägaren undanhållit information som har kommit fram nu i efterhand, men det ska jag definitivt titta vidare på!

   Tack för input!

   Mvh VKI

 2. Alexander juni 7, 2018

  Hej

  Är du intresserad av just tillgångs säkrade företagsobligationer så skulle jag vilja skicka information om ett projekt vi jobbar med.
  Skulle kunna skicka ut information till dig via e-post. Skadar ju inte att se andra typer av obligationer än Tessin.

  Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *