LOADING

Type to search

Tessin – nytt investeringsobjekt med 11% avkastning!

Share

Fick nu lagom till lunchen ett mail från Tessin om ett nytt investeringsobjekt. Eftersom jag är på jobbet och inte har tid att skriva ett ordentligt inlägg så gör jag det enkelt för mig och kopierar in mailet här nedanför:

Jag slängde mig över knappen och fick reserverat (ej bindande) andelar värda 20 000 kr. Det får bli till att läsa på mer om projektet när jag kommer hem i eftermiddag.
Läs mer om investeringsprojektet på Tessins hemsida!

Observera att jag knappt har hunnit läsa igenom mailet, men reserverade andelar för att kunna läsa på senare ikväll. Detta är alltså ingen rekommendation, utan mer informativt riktat för er som är intresserade av investeringar via Tessin. Projekten brukar bli fulltecknade efter bara ett par timmar…!

Lycka till alla ni som är intresserade av projektet. För er som undrar varför jag skriver om Tessin så kan jag enkelt länka vidare till min Tessin-portfölj där jag driver en löpande recension om alternativa investeringar (sett till börsen) som går att göra via deras plattform.

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

6 Comments

 1. Marcus februari 11, 2017

  Kommer du skriva ett inlägg om din sammanställning av detta Tessin-projekt? 🙂

  Svara
  1. västkustinvesteraren februari 12, 2017

   Det är absolut tanken!
   Har haft fullspäckat schema i helgen dock! 🙂

   Har du reserverat andelar?

   Mvh VKI

   1. Marcus februari 12, 2017

    Toppen 🙂 Gillar dina analyser!

    Yes, reserverade lika mycket som du, 20.000 kr alltså! Hann precis innan den blev fulltecknad 🙂

    Med vänlig hälsning,

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *