idag fick jag mail från Pepins.com att nästa bolag är påväg att presenteras på siten; GolfStar! För er som inte har stött på Pepins.com så drar jag kort vad bolaget/marknadsplatsen erbjuder för tjänster (text hämtad från Pepins.com):

"Pepins vision är att alla ska få möjlighet att investera som ett proffs samt att de bästa idéerna, entreprenörerna och bolagen ska ges bästa förutsättningar att lyckas. Vi skapar rättvisa villkor för både entreprenörer och investerare och bidrar till framväxten av nya intressanta företag och arbetstillfällen och därmed även till samhällsekonomin i stort. 

På Pepins finns många slags bolag och alla typer av investerare är välkomna, såväl privatpersoner som professionella. Samägande innebär att flera investerar tillsammans med villkor som professionella investerare genom en struktur med samägda holdingbolag.

Vår formula kan sammanfattas i två ord - Samägande och Delägarkraft.

 Genom den Community och Delägarkraft som visat sig så framgångsrik inom crowdfunding kan Pepins dessutom öka oddsen för framgång och en snabbare tillväxt."


GolfStar.se 

GolfStar arbetar på liknande sätt som populära SkiStar och SATS. De erbjuder bl.a. smarta bokningssystem, samordnad skötsel av banor och flexibla medlemsskap i de 14 olika golfklubbarna (totalt 21st banor) som drivs av GolfStar.

Jag spelar själv golf och hade gärna sett att GolfStar fanns i hela Sverige och inte bara runt om Stockholm. Eftersom en aktieägarförmån är att du bl.a. får rabatt på medlemsskap och greenfee!

Än så länge har Pepins inte släppt så mycket information om prospektet men det finns en del att läsa på siten. En intressant punkt är att GolfStar utvecklar bostadsområden runtom golfbanorna på outnyttjad mark och som delägare får du givetvis ta del av dessa fastighetsaffärer. 

Jag återkommer med ett utförligare inlägg när mer information har släppts, tills vidare kan ni läsa mer på Pepins.com!

Inlägget är inte sponsrat men innehåller samarbetslänkar

Samarbetsänkar & Investeringstips:
Pepins.se - Investera i onoterade tillväxtbolag!
Tessin.se - Investera i fastigheter!
Lendify.se - Bygg din bankverksamhet genom att låna ut pengar till andra!
Aktieinspiration.se - Aktietips & temalistor!
Aktiefeed.se - Alla aktiebloggar samlade på en plats!
Investmentbolag.net - Alla investmentbolag samlade på en plats!
Indexfonder.info - Information och fakta om indexfonder!
Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Jag får aldrig betalt för att skriva någonting på bloggen. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!

Write A Comment